Europees transport

Europees transport

Zeggen dat wij Europa kennen als onze broekzak, is echt niet overdreven. Vooral het gebied ten zuiden van de Seine kent geen geheimen voor onze meertalige chauffeurs. Maar vragen staat vrij.

Dus deel gerust al uw logistieke noden met ons, ook als we daarvoor van onze gebaande paden moeten afwijken.

Offerte aanvragen
Losgestorte goederen

Losgestorte goederen

Onze specialiteit is het transport van losgestorte goederen, die door middel van onze walking floor-trailers en vrachtwagen-aanhangwagens vlot en efficiënt kunnen worden geladen en gelost.

Wij vervoeren in hoofdzaak recyclageproducten, maar ook nieuwe producten en steenkool krijgen desgewenst een plaats in onze opleggers.

Offerte aanvragen
Rijden voor ons?

Rijden voor ons?

U rijdt voor eigen rekening en bent op zoek naar Europese ritten? In drukke periodes is een extra set wielen altijd welkom. Neem dus gerust contact op, misschien zit er wel een samenwerking in.

Offerte aanvragen

Walking Floor

Een revolutie in laden en lossen

Transport Jan Mattheeuws geeft op het gebied van opleggers de voorkeur aan de zogenaamde “walking floor”-trailers. Deze zijn uitgerust met een bewegende vloer, samengesteld uit oersterke schuivende profielen die in de lengte van de oplegger zijn geplaatst.

Dit systeem is onovertroffen en laat gemakkelijk horizontaal laden en lossen van zowel bulkproducten als paletten toe. Bovendien zijn deze walking floor-trailers open aan de bovenkant, wat een vlotte lading van bijvoorbeeld kraangestorte bulkproducten mogelijk maakt.

Verder zijn ze vrij licht van materiaal, maar kunnen ze toch zeer zware lasten dragen omwille van de vloerdikte.