Europees transport

Europees transport

Zeggen dat wij Europa kennen als onze broekzak, is echt niet overdreven. Vooral het gebied ten zuiden van de Seine kent geen geheimen voor onze meertalige chauffeurs. Maar vragen staat vrij.

Dus deel gerust al uw logistieke noden met ons, ook als we daarvoor van onze gebaande paden moeten afwijken.

Offerte aanvragen
Losgestorte goederen

Losgestorte goederen

Onze specialiteit is het transport van losgestorte goederen, die door middel van onze walking floor-trailers en vrachtwagen-aanhangwagens vlot en efficiënt kunnen worden geladen en gelost.

Wij vervoeren in hoofdzaak recyclageproducten, maar ook nieuwe producten en steenkool krijgen desgewenst een plaats in onze opleggers.

Offerte aanvragen
Combineren van goederen

Combineren van goederen

De combinatie van vrachtwagen en aanhangwagen laat ons toe om verschillende soorten van goederen te combineren in een enkel transport. Zo kunnen wij bijvoorbeeld twee verschillende soorten goederen of klanten bedienen met behulp van één vrachtwagen-aanhangwagen. Deze transportformule is perfect betrouwbaar en kostenefficiënt voor alle betrokken partijen.

Offerte aanvragen

Hoe gaan we te werk?

Uw vraag op dispatching

Wij werken volledig op maat van de klant. Of het nu wekelijks wederkerende opdrachten of losse ritten betreft.

Planning van de route

Wij gaan prat op een strakke routeplanning. Anders gezegd, de snelst mogelijke weg die de meest optimale combinatie van laad -en losopdrachten toelaat.

We denken aan het milieu

De laadruimte van onze opleggers wordt bij elke rit zo efficiënt mogelijk benut, daarbij soms goederen van verschillende opdrachten combinerend. Zo sparen we u en onszelf tijd uit. Alle vrachtwagens voldoen reeds aan de Euro 5 emissienorm.